Curried Butternut Cream Soup
TM5 TM31 TM6

Curried Butternut Cream Soup

4.2 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g leeks, cut in pieces (2 cm)
  • 1 Tbsp curry powder
  • 50 g olive oil
  • 600 g butternut squash, peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)
  • 500 - 600 g water
    nebo 500 - 600 g vegetable stock
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g single cream
  • croutons, for garnishing
    nebo fresh chives, finely chopped, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1152.7 kJ / 275.8 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
21.4 g
Tuk
18.9 g
Vláknina
6.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty