Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g water
- 10 g caster sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast (7 g)
nebo 15 g fresh yeast, crumbled - 250 g gluten-free bread flour
- 50 g rice flour
- 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp xanthan gum
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 10 seedless red grapes
-
100
g Taleggio cheese, cut in small pieces
nebo Brie cheese, cut in small pieces - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1032.7 kJ / 246.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 506.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 Std.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 Std. 10 Min
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Christmas Gingerbread (Poland)
1 godz. 25 min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 Min
Almond and Seed Crackers
45min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 godz. 55 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min