Kompatibilní verze
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gremolata
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ garlic clove
- 10 g fresh parsley leaves (large handful)
White Bean Purée
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp and extra for drizzling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for brushing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 5.4 g
Alternativní recepty
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Asparagus Risotto
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Shakshuka
50min
Pissaladière
1h 30min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h