Kompatibilní verze
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gremolata
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ garlic clove
- 10 g fresh parsley leaves (large handful)
White Bean Purée
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp and extra for drizzling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for brushing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 5.4 g
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Baba Ganoush
1 godz.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min