
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de tocino, curado y rebanado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 450 g de carne molida de cerdo
- 300 g de carne molida de pollo
- 150 g de crema
- 1 cda de catsup
- 40 g de brandy
- ½ cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 30 g de pistaches descascarillados sin sal
- 40 g de cereza agria
- 200 g pechuga de pato, sin piel en rebanadas (aprox. 1-2 mm)
- 250 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
- 200 g de pechuga de pollo, sin piel en rebanadas (aprox. 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 424.4 kcal / 1775.7 kJ
- Protein
- 26.3 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Sodík
- 401 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza fantasma
Keine Bewertungen
Arroz negro meloso con camarones y calamares
45 Min
Pescado a la Veracruzana
30 Min
Trifle de Champagne y frutos rojos
3 Std. 40 Min
Camarón caramelo
1 Std.
Aceite de oliva al tomillo y vinagre de frambuesas
504 Std.
Galletas de pistache
30 Min
Crema de pistache (Black Diamond)
1 Std.
Tarta de pera y Brie
1 Std. 10 Min
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Crema mediterránea de tomate para untar
15 Min