Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 1 jitomate (aprox. 50 g)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla con o sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 1 - 2 cdita de puré de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de vainilla
15 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1j
Bisque de langosta
45min
Helado de caramelo salado
14ωρ.
Panes al vapor Taiwaneses
2 godz. 45 min
Mousse de chocolate con leche
3 Std.
Paté de hígado de pollo
12j
Merengue francés
10 min
Malteada de caramelo
20min
Peras al vino tinto y vainilla
1 Std. 10 Min
Baguette
3 godz. 45 min