![Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1248f50c2e57fa8e18e21433d9712a06/Derivates/168666031ce3009a10619745c29237635383d346.jpg)
Kompatibilní verze
Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Terrina
- 300 g de foie gras
- ½ cdita de pimienta de Jamaica molida
- 2 cda de sal, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
-
1
cda de armagnac
nebo 1 cda de coñac - 150 g de higos secos
- 350 g de tocino ahumado rebanado
- 3 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 450 g de carne molida de cerdo
- 350 g de carne de pollo picada
- 150 g de crema ácida
- 40 g de brandy
- 1 cdita de sal
- ½ cdita pimienta negra molida
- 50 g de pistaches pelados o salado
Chutney de higos al Oporto
- 100 g de cebolla, en trozos
- 400 g de higos, en octavos
- 200 g de azúcar
- 100 g de vinagre de vino blanco
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 2 pizcas de canela en polvo (volitelně)
- 100 g de oporto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida
- 1 cda de flor de sal, o al gusto
- 1 cda de pimienta negra molida, o al gusto
- 20 g de brotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1866.2 kJ / 446 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1682.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de cilantro
2 Std. 20 Min
Sopa fría de aguacate
5 min
Pan brioche de hamburguesa
2 godz. 10 min
Alcachofa de Jerusalén flotante
40min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1sa
Sopa de chícharo y menta
20min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2 Std.
Sopa de cebolla TM6
55 dk
Sopa de calabacitas
40min
Potaje versátil de verduras TM6
45min
Sopa de brócoli
15 dk