Kompatibilní verze
Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Terrina
- 300 g de foie gras
- ½ cdita de pimienta de Jamaica molida
- 2 cda de sal, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
-
1
cda de armagnac
nebo 1 cda de coñac - 150 g de higos secos
- 350 g de tocino ahumado rebanado
- 3 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 450 g de carne molida de cerdo
- 350 g de carne de pollo picada
- 150 g de crema ácida
- 40 g de brandy
- 1 cdita de sal
- ½ cdita pimienta negra molida
- 50 g de pistaches pelados o salado
Chutney de higos al Oporto
- 100 g de cebolla, en trozos
- 400 g de higos, en octavos
- 200 g de azúcar
- 100 g de vinagre de vino blanco
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 2 pizcas de canela en polvo (volitelně)
- 100 g de oporto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida
- 1 cda de flor de sal, o al gusto
- 1 cda de pimienta negra molida, o al gusto
- 20 g de brotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1866.2 kJ / 446 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1682.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yogur Griego TM6
13 godz.
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
1 Std. 45 Min
Sopa de cebolla TM6
55 Min
Crema de calabaza rostizada
1h 50min
Mermelada de jitomate y chile
1 Std. 15 Min
Nidos de Pascua de merengue
3h 20 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 Min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 min
Mermelada de cebolla
1 Std. 45 Min
Mayonesa de ajo negro
10 min
Pan brioche
14h