Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 37.4 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 88.9 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Frittelle di baccalà
12h 50 min
Tonno di coniglio
48h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 godz. 30 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Gazpacho
15 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min