Baccalà mantecato alla veneziana

Baccalà mantecato alla veneziana

3.3 50 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di olio di semi di arachidi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • sale a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 88.9 mg
Protein 12.4 g
Kalorie 1714.5 kJ / 409.8 kcal
Tuk 37.4 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...