Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 37.4 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 88.9 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Mousse di baccalà
45min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1h 35min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Necci
1h