
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 409.8 kcal / 1714.5 kJ
- Protein
- 12.4 g
- Tuk
- 37.4 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 88.9 mg
Alternativní recepty
Cous cous con moscardini e olive
1hod.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1hod.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Mousse di baccalà
45min
Pâté di vitello in gelatina
8hod. 30min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1hod.
Baccalà alla veneziana con polenta
1hod. 45min
Polpo alla Luciana
1hod. 30min
Zuppa di cipolle alla francese
5hod. 30min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.