Kompatibilní verze
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 312.5 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 30 g
- Sodík
- 1582 mg
Alternativní recepty
Crema di mandorle
15min
Pagnotta rustica
3h
Burger ceci e rucola
40min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20min
Torta ricotta e cacao (senza glutine)
50min
Cracker al farro
2h
Burro di arachidi crunchy
20min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1h 30min
Farinata al rosmarino
1h 30min
Impasto per pizza integrale
2h