Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

3.7 23 rating
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
800 g

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina di grano saraceno
  • 4 g di sale
  • semi misti a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 800 g

Sodík 1582 mg
Protein 62 g
Kalorie 7697 kJ / 1840 kcal
Tuk 46.5 g
Vláknina 30 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 312.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...