Kompatibilní verze
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 312.5 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 30 g
- Sodík
- 1582 mg
Alternativní recepty
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20min
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25 min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1h 30min
Biscotti di farina d'avena e banana
50min
Muffin con ritagli di mela
1h
Dado per brodo vegetale senza sale
40 min
Tofu di lenticchie rosse
8h 30min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min
Biscotti noci e datteri
1h
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Cracker al farro
2h
Impasto per pizza integrale
2h