Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

3.8 14 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 25hod.
800 g

Suroviny

  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di farina di grano saraceno
    500 g
  • di sale
    4 g
  • semi misti a piacere

Nutriční hodnoty na 800 g

Kalorie 1840 kcal / 7697 kJ
Protein 62 g
Tuk 46.5 g
Sacharidy 312.5 g
Vláknina 30 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sodík 1582 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...