Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di Emmental a pezzi
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi
- ½ cipolla a fettine
- ½ scalogno
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di patate, pelate e a fettine (0.5 cm)
- 400 g di polpa di zucca a fettine
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di latte
- 2 uova
- 20 g di burro
- pangrattato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1606.8 kJ / 384 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 764.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 Min
Polpette di melanzane
45 Min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Lasagne di zucca
1h
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 Std. 5 Min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min