Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pangrattato
-
400
g di carne di manzo macinata
nebo 400 g di carne trita mista (manzo e maiale) - 50 g di latte
- 2 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 200 - 250 g di acqua
- 100 g di vino rosso
- 1 pizzico di zucchero
-
300
g di piselli freschi
nebo 300 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Polpettone classico
1h 15min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1h 5min
Straccetti di vitello ai carciofi
40min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Polpette al sugo
50min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1h 30min
Spezzatino di carne con polenta
4h