Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pangrattato
-
400
g di carne di manzo macinata
nebo 400 g di carne trita mista (manzo e maiale) - 50 g di latte
- 2 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 200 - 250 g di acqua
- 100 g di vino rosso
- 1 pizzico di zucchero
-
300
g di piselli freschi
nebo 300 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Polpettone in salsa di cipolle
1h
Polpette al sugo
40 min
Polpettone spinaci e pancetta
1 godz. 30 min
Polpette alla calabrese
50 Min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1h 5min
Polpettone classico
1h 15min
Polpette al sugo
50 Min
Polpettone di riciclo
1h
Polpettone con salsa ai funghi
1 godz. 30 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20 min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10 min