Cottura dei fagioli

Cottura dei fagioli

3.9 72 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 11hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 200 g di fagioli secchi ammollati e scolati (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 3.9 g
Kalorie 212.5 kJ / 51 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...