Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli in umido
1h 30min
Pasta e ceci
40min
Cime di rapa stufate
55 Min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Cottura delle lenticchie
1h
Ceci a Cottura Lenta
14sa 40 dk
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cottura dei ceci
11h
Cannellini a Cottura Lenta
14sa 40 dk
Carciofi trifolati
30 Min