Zařízení & příslušenství
Scalogno brunito (250 g)
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 Ricetta completa
Suroviny
-
10 g di olio di oliva10 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di burro
-
250 g di scalogni puliti e a metà per il lungo
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa
Sodík
27 mg
Protein
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Le basi
16 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Scalogno brunito (350 g)
25min.
Scalogno insaporito (350 g)
25min.
Scalogno insaporito (250 g)
20min.
Cipolle e aglio dorati
20min.
Cipolle e aglio insaporiti
20min.
Cipolle brunite (200 g)
25min.
Cipolle dorate (200-300 g)
20min.
Cipolle insaporite (300 g)
20min.
Cipolle insaporite (200 g)
20min.
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1hod. 20min.
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12hod. 45min.
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9hod.