Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g di olio extravergine di oliva
nebo 10 g di olio di oliva - 10 g di burro
- 250 g di scalogni, puliti e a metà per il lungo
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 27 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Cipolle e aglio dorati
20min
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Scalogno brunito (350 g)
25min
Scalogno insaporito (350 g)
25min
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25min
Cipolle insaporite (200 g)
20min