Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta

Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta

4.1 73 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 45min
3 porzioni

Suroviny

  • di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
    400 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di pinoli
    1 cucchiaio
  • di uvetta
    1 cucchiaio
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    1500 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 186 kcal / 778 kJ
Protein 2.6 g
Tuk 15.2 g
Sacharidy 9.6 g
Vláknina 0.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...