
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 186 kcal / 778 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Tuk
- 15.2 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Patate Sottovuoto
2h