Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Melanzane insaporite (400 g)
35 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Asparagi sottovuoto
50 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Melanzane insaporite (200 g)
30 min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min