Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta

Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta

4.1 75 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
3 porzioni

Suroviny

  • 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di pinoli
  • 1 cucchiaio di uvetta
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 2.6 g
Kalorie 778 kJ / 186 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 9.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...