
Zařízení & příslušenství
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
Příprava 5min
Celkový 45min
3 porzioni
Suroviny
-
di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)400 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.40 g
-
di pinoli1 cucchiaio
-
di uvetta1 cucchiaio
-
di sale2 pizzichi
-
di acqua1500 g
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
186 kcal /
778 kJ
Protein
2.6 g
Tuk
15.2 g
Sacharidy
9.6 g
Vláknina
0.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bimby best of
28 recept
Itálie
Itálie

Cottura sottovuoto
54 recept
Itálie
Itálie