Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura patate e castagne
- 750 g di acqua
- 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
- 450 g di castagne
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
- 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 330 g di birra chiara
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2267 kJ / 541.8 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 529.6 mg
Alternativní recepty
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1h 5min
Filetto di manzo con peperonata
40 min
Cocktail Rossini
10min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Maiale con salsa alla senape e purè di verdure
1h
Insalata di polpo e patate
2h
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Stinco di maiale con patate
2h
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Fregola ai frutti di mare
40 min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min