Arrosto con contorno di castagne e patate

Arrosto con contorno di castagne e patate

3.7 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Cottura patate e castagne
  • 750 g di acqua
  • 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
  • 450 g di castagne
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 rametti di rosmarino fresco
  • 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
  • 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 330 g di birra chiara

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 529.6 mg
Protein 39 g
Kalorie 2267 kJ / 541.8 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sacharidy 42.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...