Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura patate e castagne
- 750 g di acqua
- 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
- 450 g di castagne
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
- 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 330 g di birra chiara
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2267 kJ / 541.8 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 529.6 mg
Alternativní recepty
Polpette in bianco con purè di castagne
1 godz. 20 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Scaloppine di pollo al limone
40min
Polpette fritte
40min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min