Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura patate e castagne
- 750 g di acqua
- 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
- 450 g di castagne
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
- 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 330 g di birra chiara
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2267 kJ / 541.8 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 529.6 mg
Alternativní recepty
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Focaccia di patate in padella
1h
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30 min
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1h
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Cheesecake al melone
5 Std. 30 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min