Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di patate a pasta gialla, pelate e tagliate in pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano semi-stagionato, a pezzi (2 cm)
- 6 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- fiocchi di sale, a piacere
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1005.4 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 676.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30min
Spaghetti di verdure e uova all'occhio di bue
1h
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Rotolo ai piselli
50 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35min
Uova alla triestina
30min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1h 15min