Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di patate a pasta gialla, pelate e tagliate in pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano semi-stagionato, a pezzi (2 cm)
- 6 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- fiocchi di sale, a piacere
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1005.4 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 676.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di riso venere
40min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Lasagne di verza
2h 30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Pasticcio di pesce e patate
1sa 10 dk
Fileja tropeani
2 Std.
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Frittata di linguine
35min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min