Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 350 g di pomodori a pezzi
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di calamari ad anelli
- 150 g di gamberetti sgusciati
- 250 g di cozze fresche pulite
- 250 g di vongole, fresche e pulite
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di zafferano
- 300 g di riso Parboiled
- 100 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1946.5 kJ / 465.3 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1080 mg
Alternativní recepty
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Avocado toast con uovo poché
Žádné hodnocení
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Gamberi e calamari speziati
20 Min
Chips di verdure al forno (TM6)
1 Std. 45 Min
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1h
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Crostata con rose di mele
2 Std.
Coppa cookies
3 Std. 30 Min