Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 350 g di pomodori a pezzi
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di calamari ad anelli
- 150 g di gamberetti sgusciati
- 250 g di cozze fresche pulite
- 250 g di vongole, fresche e pulite
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di zafferano
- 300 g di riso Parboiled
- 100 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1946.5 kJ / 465.3 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1080 mg
Alternativní recepty
Mesciua spezzina
1h
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Yogurt al cioccolato
13 Std.
Petti di pollo al peperoncino e lime con riso di cavolfiore
1 Std. 10 Min
Cracker ai semi senza glutine
1h
Bowl di riso, avocado e salmone
40min
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40min
Paella di pesce con bulgur
1h
Vincisgrassi
2h 30min
Apple Cider Old Fashioned
50min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min