Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di dragoncello
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1000 g di lonza di maiale
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro, a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- prezzemolo fresco tritato
- 60 - 70 g di rucola
- 20 - 25 di pomodorini a metà
- aceto balsamico per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 33.4 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 623.2 mg
Alternativní recepty
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Calzone fritto
5h
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1h
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3u. 30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1 Std. 40 Min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45 min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1 Std. 40 Min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30 min
Zuppa di verdure con involtini di sogliola
40 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13u.