Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 干桃胶
- 20 克 银耳
- 1 个 鸡 ,选童子鸡(约800-900克)
- 4 片 姜
- 2 根 葱
- 1 ½ 茶匙 盐
- 1000 克 水
- 60 克 糖
- 5 克 干玫瑰花蕾
- 100 克 花雕酒
- 1 条 石斑鱼 ,选择老虎斑(约500克),宰杀去除鱼鳞和内脏
- 1 汤匙 料酒
- 1 汤匙 油
- 200 克 西兰花, 切小朵 ,西兰花根部保留装饰
- 50 克 胡萝卜 ,切成半圆形片
- 30 克 蒸鱼豉油
- 20 克 油
- 75 - 80 克 葱 ,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2042 kJ / 488.5 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1453.5 mg