Kompatibilní verze
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Cream
- 28 oz oat milk
- 3 sprigs rosemary
- 2 oz sugar
- 7 oz simple syrup (see Tip)
- ½ tsp xanthan gum
Apple Mousse
- 15 oz water
- 36 oz Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 7 ½ oz sugar, divided
- 1 tsp agar-agar
- non-stick cooking spray
- 11 oz aquafaba (chickpea liquid, canned)
- 2 tsp vegan whipping cream, e.g. Silk®
- ¼ tsp cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
- 5 oz brown sugar
- 2 ½ oz rolled oats
- 5 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp salt
- 5 ½ oz vegan butter, in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 347.4 mg
Alternativní recepty
Double Vanilla Ice Cream
12h
Fresh Tomatillo Salsa
30min
Spiced Almond Milk
15min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9h 20min
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Molten Lava Cake
45min
Black Garlic and Onion Jam
55 Min
Papaya Sorbet
15min
Quick Fruit Sorbet
10 min
Orange Julius
5min