Kompatibilní verze
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Cream
- 28 oz oat milk
- 3 sprigs rosemary
- 2 oz sugar
- 7 oz simple syrup (see Tip)
- ½ tsp xanthan gum
Apple Mousse
- 15 oz water
- 36 oz Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 7 ½ oz sugar, divided
- 1 tsp agar-agar
- non-stick cooking spray
- 11 oz aquafaba (chickpea liquid, canned)
- 2 tsp vegan whipping cream, e.g. Silk®
- ¼ tsp cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
- 5 oz brown sugar
- 2 ½ oz rolled oats
- 5 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp salt
- 5 ½ oz vegan butter, in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 347.4 mg
Alternativní recepty
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Creamy Pea Soup
40 Min
S'mores Dip
Žádné hodnocení
Essence of Tomato Water Shots
24 Std. 15 Min
Vegetable and herb seasoning
4h
Lupini cheese
3h 20min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Orange Cream Popsicle
8 Std. 15 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50min