
Kompatibilní verze
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Cream
- 28 oz oat milk
- 3 sprigs rosemary
- 2 oz sugar
- 7 oz simple syrup (see Tip)
- ½ tsp xanthan gum
Apple Mousse
- 15 oz water
- 36 oz Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 7 ½ oz sugar divided
- 1 tsp agar-agar
- non-stick cooking spray
- 11 oz aquafaba (chickpea liquid, canned)
- 2 tsp vegan whipping cream e.g. Silk®
- ¼ tsp cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only chopped
- 5 oz brown sugar
- 2 ½ oz rolled oats
- 5 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp salt
- 5 ½ oz vegan butter in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 441.6 kcal / 1847.8 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 11.6 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 347.4 mg
Alternativní recepty
Allergen Free Granola
Žádné hodnocení
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1hod. 20min
Supergreen Granola
1hod. 10min
Lemon Mousse with Basil Slush
25hod.
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6hod. 10min
Sugar and Spice Cookies
1hod. 40min
Hamantaschen
1hod. 55min
Poi
45min
Gluten Free Dinner Rolls
1hod. 55min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Keto Cranberry Sauce
20min