Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de tomate verde
- 1 diente de ajo, pelado
- 70 g de cebolla blanca, en trozos
- 450 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo, o al gusto
- 5 chiles pasilla, sin tallo y sin semillas
- 60 g de aceite vegetal
- 700 g de lomo de cerdo, en cubos (3 cm)
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- queso cotija, en rebanadas, para servir
- crema ácida, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2239.5 kJ / 535.3 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 680.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1j 30 menit
Pastel de carne
40 min
Adobo con carne
50 menit
Bisteces en salsa verde TM6
45 Min
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Entomatado de cerdo
1j
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Jugo de carne al chipotle
55 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1j