Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de tomate verde
- 1 diente de ajo, pelado
- 70 g de cebolla blanca, en trozos
- 450 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo, o al gusto
- 5 chiles pasilla, sin tallo y sin semillas
- 60 g de aceite vegetal
- 700 g de lomo de cerdo, en cubos (3 cm)
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- queso cotija, en rebanadas, para servir
- crema ácida, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2239.5 kJ / 535.3 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 680.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Chilorio
1h
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Adobo con carne
50 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Pescado con adobo
1h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Pozole Rojo
1h 30min