Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 cdas de aceite de oliva
- 4 rebanadas de pan
- 1 diente de ajo, pelado
- sal, para sazonar al gusto
- 20 g de jitomate deshidratado, en rebanadas de 5 mm
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1273 kJ / 304.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 451.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa Alfredo Vegana TM6
1h 30min
Crema de porotos negros
13h 10min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 Min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20min
Sopa de pollo con verduras
40 λεπτ.
Aperitivo de arándanos y canapés de camarones
5 Std.
Frijoles negros
25 Min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 Min
Guiso de cochayuyo
14u.
Sopa de lentejas
1h 30min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 Min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min