Trucha al vapor con puré de brócoli

Trucha al vapor con puré de brócoli

4.6 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porciones

Suroviny

  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo pelados
  • 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (volitelně)
  • 250 g de floretes de brócoli frescos o congelados
  • 4 filetes de trucha, sin piel (aprox. 150 g cada uno), salpimentados
  • 250 g de agua
  • 30 g de crema ácida
  • 2 pizcas de sal o al gusto
  • 2 pizcas de pimienta negra molida o al gusto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 835 mg
Protein 34 g
Kalorie 1414 kJ / 337 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...