Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (volitelně)
- 250 g de floretes de brócoli, frescos o congelados
- 4 filetes de trucha, sin piel, (aprox. 150 g cada uno), salpimentados
- 250 g de agua
- 30 g de crema ácida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 835 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Ensalada de coles de bruselas
35 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Tacos de lechuga con arroz y camarón
50 min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 min
Camarones al ajillo
25 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Tortitas de salmón
2h 20 min