Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
preparazione
- 80 g di nocciole
- ¼ di cucchiaino di fior di sale
- 150 g di prugne secche denocciolate
- 150 g di datteri denocciolati
- 150 g di fichi, secchi i gambi rimossi
- 300 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 200 g di farina di segale, crusca di segale + q.b. per infarinare
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3271 kJ / 786 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Confettura di pesche e banane
Žádné hodnocení
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Tarte flambé
Žádné hodnocení
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Crostata al rabarbaro
55min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Farina integrale
5 min
Pane paesano
3h
Blinis
1 godz.
Torta di Linz
Žádné hodnocení
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Žádné hodnocení