Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé
- le zeste d'un citron jaune
- 60 g d'eau de fleur d'oranger
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace maison
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastilla au poulet
1h 10min
Sablés à la confiture
1h 40min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Pain marocain
2h 45min
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Briouats
35min
Baklavas libanais
1h 5min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min