Kompatibilní verze
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tonno
- 1600 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (da 150 g cad. e alte 1-2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Cipolle in agrodolce
- 100 g di aceto bianco
- 100 g di vino bianco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di zucchero
- 15 g di sale
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, pulite e ben asciutte, tagliate in spicchi
Crema di formaggio
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 5 fili di erba cipollina fresca, tritata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 12 fettine di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 628.3 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 726.3 mg
Alternativní recepty
Pesto alla trapanese
20 min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1h 20 min
Besciamella
15min
Peperoni in agrodolce
30min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Caponata (TM6)
1h 30min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min