Kompatibilní verze
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tonno
- 1600 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (da 150 g cad. e alte 1-2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Cipolle in agrodolce
- 100 g di aceto bianco
- 100 g di vino bianco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di zucchero
- 15 g di sale
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, pulite e ben asciutte, tagliate in spicchi
Crema di formaggio
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 5 fili di erba cipollina fresca, tritata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 12 fettine di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 628.3 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 726.3 mg
Alternativní recepty
Pesto mandorle e basilico
10 Min
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16h 50min
Gelo di anguria
3h 30min
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Teste di turco
4h 30 min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2 Std.
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Caponata (TM6)
1 Std. 30 Min
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4 godz. 40 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Besciamella (TM6)
15 Min