
Kompatibilní verze
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maiale e verdure
- 1500 g di lonza di maiale con la pelle
- 1 cucchiaio di sale grosso
- olio extravergine di oliva q.b.
- 800 g di patate sbucciate, a pezzi grandi (5-6 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 400 g di verdure miste ad esempio, carote tagliate a bastoncini (1 cm x 5 cm), cimette di cavolfiore o di broccolo
Salsa al sidro
- 20 g di burro a tocchetti
- 40 g di acqua
- 2 cucchiai di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 280 g di sidro, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 359 kcal / 1504 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo con peperonata
40min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Besciamella
15min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Ossibuchi ai funghi
3h 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Purè di patate (TM6)
1h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h