Kompatibilní verze
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maiale e verdure
- 1500 g di lonza di maiale, con la pelle
- 1 cucchiaio di sale grosso
- olio extravergine di oliva q.b.
- 800 g di patate, sbucciate, a pezzi grandi (5-6 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 400 g di verdure miste ad esempio, carote tagliate a bastoncini (1 cm x 5 cm), cimette di cavolfiore o di broccolo
Salsa al sidro
- 20 g di burro, a tocchetti
- 40 g di acqua
- 2 cucchiai di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 280 g di sidro, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato di coniglio con verdure
1h
Finte cosce di pollo con salsa piccante
1h 30min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Riccioli mantovani
1h 20 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 15 min
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2h 10min
Arrosto di spalla di agnello
3h
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Tagliatelle al ragù
1h 10min