
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei gamberi
- 500 g di acqua
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (volitelně)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- 5 g di brandy
- foglie di lattuga a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 536.8 kcal / 2246 kJ
- Protein
- 25.1 g
- Tuk
- 45.2 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 525.1 mg
Alternativní recepty
Gamberi e calamari speziati
20min
Tartine con gelatina
2hod. 30min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1hod. 20min
Insalata di polpo e patate
2hod.
Sautè di cozze e vongole
40min
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4hod. 40min
Cous cous con moscardini e olive
1hod.
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Insalata di gamberi, pompelmo rosa e finocchi
30min
Bignè salati con mousse di salmone
25hod. 30min
Cocktail di gamberi (TM6)
1hod. 30min