Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei gamberi
- 500 g di acqua
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (volitelně)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- 5 g di brandy
- foglie di lattuga, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2246 kJ / 536.8 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 45.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 525.1 mg
Alternativní recepty
Gamberoni in guazzetto
40min
Linguine allo scoglio
40min
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Pepata di cozze
45min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Sautè di cozze e vongole
40min
Patate arrosto aromatizzate
1h
Crespelle ai funghi
1 Std. 30 Min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20min