Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei gamberi
- 500 g di acqua
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (volitelně)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- 5 g di brandy
- foglie di lattuga, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2246 kJ / 536.8 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 45.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 525.1 mg
Alternativní recepty
Cous cous di mare freddo
1h 30min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
40min
Pepata di cozze
45min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Gamberoni in guazzetto
40min
Insalata di polpo e patate
2h
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Cheesecake basca
4h
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Sautè di cozze e vongole
40min