Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 57.5 g
- Sodík
- 1260 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottura dei fagioli
11h
Cottura del farro perlato
35min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Cottura del farro integrale
8 godz. 40 min
Cottura delle lenticchie
1 godz.
Cottura dei ceci
11h
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4 Std. 20 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min