Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 57.5 g
- Sodík
- 1260 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di baccalà sottovuoto
1u.
Ceci a Cottura Lenta
14u. 40min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6h 20 min
Filetti di merluzzo sottovuoto
1 Std. 20 Min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Cottura dei ceci
11 Std.
Cottura del farro integrale
8h 40min
Cottura delle lenticchie
1u.
Cottura del farro perlato
35min