Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 350 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- pangrattato q.b.
Salsa al pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10 min
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2 godz. 30 min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Brodo di gallina
4 Std. 10 Min
Yogurt alle pesche
12h
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Brodo di manzo
3 godz. 50 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min