Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 653.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo e verdure insaporite
45 min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Purè di patate nature
55 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 min
Risotto alla zucca
30 min
Risotto zafferano e speck
35min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 min
Torta della nonna (TM6)
1h 30 min