Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 653.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Patate e zucca al vapore
25 Min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto alla zucca
30 Min
Vellutata di patate e zucca
50 Min
Besciamella
15 Min
Besciamella
15 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Cheesecake al Prosecco
5h
Purè di patate nature
55 Min
Focaccia
6h
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min