Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
nebo 2 oz Brussels sprouts - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
nebo ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (volitelně)
- microgreens, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 64.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Curried Lentils
5h 15min
Split Pea Soup
1h 25 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min
Minestrone
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Carrot Ginger Soup
20min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Basic Soup Purée
45min
Tuscan White Bean Stew
1h
Basic Vegetable Soup
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min