Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 850.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min