Zařízení & příslušenství
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
850.3 mg
Protein
22.4 g
Kalorie
2404.5 kJ /
574.7 kcal
Tuk
28.7 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
9.1 g
Sacharidy
57.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
One Pot Pastas
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1hod.
Tarragon Chicken Pasta
45min.
Sausage and Red Pepper Pasta
45min.
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min.
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min.
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min.
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min.
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2hod. 45min.
Greek Lentils and Rice
40min.
Portuguese Fish and Potato Stew
45min.
Mediterranean Chicken with Olives
35min.
One-Pot Barley and Vegetables
1hod. 10min.