Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 30 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
6 portions

Suroviny

  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • fennel seeds
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)
    16 oz
  • carrots peeled, sliced (¼ in.)
    5 oz
  • fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
    4 oz
  • vegetable stock
    26 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • rigatoni pasta, dried
    10 oz
  • canned chickpeas rinsed, drained
    14 ½ oz

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 574.7 kcal / 2404.5 kJ
Protein 22.4 g
Tuk 28.7 g
Sacharidy 57.5 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sodík 850.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...