Zařízení & příslušenství
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
850.3 mg
Protein
22.4 g
Kalorie
2404.5 kJ /
574.7 kcal
Tuk
28.7 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
9.1 g
Sacharidy
57.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
One Pot Pastas
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Étouffée
1hod. 25min.
Pasta Primavera
50min.
Chicken with Nectarine Salsa
1hod.
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1hod.
Moroccan Chicken Bowl
45min.
Beef Short Rib Chili
1hod. 25min.
Chicken Cacciatore with Orzo
1hod. 5min.
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min.
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min.
Sausage and Red Pepper Pasta
45min.
Moussaka
2hod. 20min.
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1hod.