Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 33 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • fennel seeds
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)
    16 oz
  • carrots peeled, sliced (¼ in.)
    5 oz
  • fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
    4 oz
  • vegetable stock
    26 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • rigatoni pasta, dried
    10 oz
  • canned chickpeas rinsed, drained
    14 ½ oz

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 850.3 mg
Protein 22.4 g
Kalorie 2404.5 kJ / 574.7 kcal
Tuk 28.7 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sacharidy 57.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...