
Zařízení & příslušenství
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Příprava 10min
Celkový 40min
6 portions
Suroviny
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
574.7 kcal /
2404.5 kJ
Protein
22.4 g
Tuk
28.7 g
Sacharidy
57.5 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
9.1 g
Sodík
850.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

One Pot Pastas
10 recept
USA
USA