Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 850.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Noodle Soup
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Turkey Chili
45 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30 min
Risotto with Broccolini
35min
Fish Tacos
45 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min