Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
TM6 TM5

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 4 oz yellow onion, in pieces
  • 4 garlic cloves
  • ⅛ tsp fennel seeds
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
  • 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
  • 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
  • 26 oz vegetable stock
  • 1 oz tomato paste
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 10 oz rigatoni pasta, dried
  • 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2404.5 kJ / 574.7 kcal
Protein
22.4 g
Sacharidy
57.5 g
Tuk
28.7 g
Nasycený tuk
9.1 g
Vláknina
7.7 g
Sodík
850.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty