
Zařízení & příslušenství
Indian Vegetable Curry
Příprava 20min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
fresh red chili small, deseeded, cut into pieces1
-
olive oil1 oz
-
ground turmeric1 tsp
-
canned coconut milk14 oz
-
water3 ½ oz
-
homemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
salt to taste2 - 3 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut into pieces (¾ in.-1¼ in.)22 oz
-
carrots sliced (½ in.)6 oz
-
cauliflower cut into florets6 oz
-
zucchini sliced (½ in.)6 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves only2 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
462.4 kcal /
1934.6 kJ
Protein
9.7 g
Tuk
21.9 g
Sacharidy
49.5 g
Vláknina
8.7 g
Nasycený tuk
14.9 g
Sodík
1527.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The basic cookbook
177 recept
Kanada
Kanada

The Basic Cookbook
176 recept
USA
USA