Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
nebo 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Protein
- 68.1 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 60.9 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 889.5 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Chicken Stock Paste
45 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min