Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter

Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter

4.6 21 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 15min.
2 portions

Suroviny

  • fresh parsley leaves
    ½ Tbsp
  • fresh thyme leaves
    ¼ Tbsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • garlic clove
    1
  • salted butter soft
    30 g
  • beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • water
    1850 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
    30 g
    1 level tsp ascorbic acid powder

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 889.5 mg
Protein 68.1 g
Kalorie 3534.6 kJ / 844.8 kcal
Tuk 60.9 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 27.5 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...