![Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94afcd42-8bdc-43c7-85fb-a5a518af4ed4/Derivates/5f741907-d245-469e-a594-30af24b23112.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
nebo 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Protein
- 68.1 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 60.9 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 889.5 mg
Alternativní recepty
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Apple Pâtes de Fruits
6 godz. 15 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min