Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
TM6

Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter

4.6 (18 hodnocení)

Suroviny

  • ½ Tbsp fresh parsley leaves
  • ¼ Tbsp fresh thyme leaves
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted butter, soft
  • 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 dried bay leaves
  • 1850 g water
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
    nebo 1 level tsp ascorbic acid powder

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3534.6 kJ / 844.8 kcal
Protein
68.1 g
Sacharidy
2.6 g
Tuk
60.9 g
Nasycený tuk
27.5 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
889.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty