Zařízení & příslušenství
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 15min.
2 portions
Suroviny
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
889.5 mg
Protein
68.1 g
Kalorie
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Tuk
60.9 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
27.5 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feed the Love
22 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8hod. 45min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min.
Oysters Rockefeller
25min.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4hod. 50min.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2hod. 10min.
Chinese Pork with Vegetables
1hod. 20min.
Peppercorn Sauce
30min.