
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
nebo 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 844.8 kcal / 3534.6 kJ
- Protein
- 68.1 g
- Tuk
- 60.9 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Sodík
- 889.5 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min
Sous-vide Steak
1hod. 30min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8hod. 45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4hod. 50min
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min