Zařízení & příslušenství
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (volitelně)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.4 g
Kalorie
2395 kJ /
572 kcal
Tuk
41.8 g
Sacharidy
44.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1hod. 30min.
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2hod.
Limoncello Tarts
3hod. 15min.
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min.
Pear and chocolate frangipane
2hod.
Raspberry Dacquoise
2hod.
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8hod. 30min.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2hod. 35min.
Tarte tatin
2hod.
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4hod.
Lemon meringue tart
2hod. 30min.
Persian Love Cake
1hod. 15min.