Zařízení & příslušenství
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (volitelně)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.4 g
Kalorie
2395 kJ /
572 kcal
Tuk
41.8 g
Sacharidy
44.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Apple Rose Tart
1 godz. 40 min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min