
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lychee Panna Cotta
- 425 g tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)
- 500 g double cream
- 250 g whole milk
- 80 g granulated sugar
- 4 gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes
Rose Water Syrup
- 80 g caster sugar
- 2 tsp rose water
- 1 - 2 drops pink food colouring (volitelně)
- 2 tsp dried rose petals
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 572 kcal / 2395 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 41.8 g
- Sacharidy
- 44.7 g
Alternativní recepty
Mango Kulfi
4hod. 20min
Panna Cotta
6hod. 15min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1hod.
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min
Mushroom cappuccino
25min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6hod. 15min
Prawn Toast
35min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2hod. 15min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1hod. 15min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4hod. 30min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2hod. 30min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6hod. 30min