Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

4.6 25 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
6 portions

Suroviny

Lychee Panna Cotta
  • tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)
    425 g
  • double cream
    500 g
  • whole milk
    250 g
  • granulated sugar
    80 g
  • gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes
    4
Rose Water Syrup
  • caster sugar
    80 g
  • rose water
    2 tsp
  • pink food colouring (volitelně)
    1 - 2 drops
  • dried rose petals
    2 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4.4 g
Kalorie 2395 kJ / 572 kcal
Tuk 41.8 g
Sacharidy 44.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...