Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 4 uova
- 180 g di zucchero
- 50 g di burro fuso + q.b.
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Zabaione
- 80 g di Marsala
- 6 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 247.4 mg
Alternativní recepty
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30 min
Coppa cookies
3u. 30min
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1h 30min
Pizzoccheri bianchi
55 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30min
Baci di dama alle nocciole
2h 30 min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Torta alle nocciole senza farina
55 min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min