Torta di nocciole piemontese con zabaione

Torta di nocciole piemontese con zabaione

4.9 130 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 30min
8 fette

Suroviny

  • di nocciole sgusciate e spellate
    250 g
  • uova
    4
  • di zucchero
    180 g
  • di burro fuso + q.b.
    50 g
  • di lievito in polvere per dolci
    ½ bustina
Zabaione
  • di Marsala
    80 g
  • tuorli d'uovo
    6
  • di zucchero
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 481.3 kcal / 2013.8 kJ
Protein 9.8 g
Tuk 31.4 g
Sacharidy 39.9 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sodík 247.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...