Torta di nocciole piemontese con zabaione
TM6

Torta di nocciole piemontese con zabaione

4.9 (100 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g di nocciole, sgusciate e spellate
  • 4 uova
  • 180 g di zucchero
  • 50 g di burro fuso + q.b.
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci

Zabaione

  • 80 g di Marsala
  • 6 tuorli d'uovo
  • 100 g di zucchero

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
2013.8 kJ / 481.3 kcal
Protein
9.8 g
Sacharidy
39.9 g
Tuk
31.4 g
Nasycený tuk
5.2 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
247.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty