Torta di nocciole piemontese con zabaione

Torta di nocciole piemontese con zabaione

4.9 174 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
8 fette

Suroviny

  • 250 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 4 uova
  • 180 g zucchero
  • 50 g di burro fuso + q.b.
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Zabaione
  • 80 g di Marsala
  • 6 tuorli d'uovo
  • 100 g zucchero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 247.4 mg
Protein 9.8 g
Kalorie 2013.8 kJ / 481.3 kcal
Tuk 31.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 39.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...