Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 4 uova
- 180 g di zucchero
- 50 g di burro fuso + q.b.
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Zabaione
- 80 g di Marsala
- 6 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 247.4 mg
Alternativní recepty
Lingue di gatto
30min
Fior di castagne
1hod. 30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1hod. 30min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2j 30 menit
Insalata capricciosa
20 min
Frutta secca dolce e speziata
1h
Pâté di vitello in gelatina
8h 30 min
Mousse al cioccolato con le pere
3h
Sformatini patate e porri
55min
Torta soffice alle albicocche
1h
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15 min
Torta di nocciole del Piemonte
1h 15min