
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di nocciole sgusciate e spellate
- 4 uova
- 180 g di zucchero
- 50 g di burro fuso + q.b.
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Zabaione
- 80 g di Marsala
- 6 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 481.3 kcal / 2013.8 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Tuk
- 31.4 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 247.4 mg
Alternativní recepty
Risotto pere e Castelmagno
35min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3hod. 30min
Crespelle agli asparagi
1hod. 30min
Torta soffice alle albicocche
1hod.
Riccioli mantovani
1hod. 20min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2hod.
Lasagna di gamberi monoporzione
1hod. 30min
Torta di nocciole del Piemonte
1hod. 15min
Torta alle nocciole senza farina
55min
Torta gianduia (senza glutine)
1hod.
Baci di dama alle nocciole
2hod. 30min
Bonèt
2hod.