Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů salátové okurky, oloupané, na kousky
- 4 špetky soli
- 50 gramů šalotky, napůl
- 80 gramů nakládaných okurek, scezených
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 2 polévkové lžíce červeného vinného octa
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 300 gramů mortadelly, na kostičky (cca 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 godz. 10 min
Křupavý slaný koláč s mrkví a cuketou
1 Std.
Máslo s čerstvou pažitkou
1h 15min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35 Min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 Min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Guacamole s mangem a brusinkami
10 Min
Salát Boleslaw
10 Min
Coleslaw
10 Min
Vejce, vařená
20 Min
Moravské zelí
25 Min
Okurkový salát
5 Min