Zařízení & příslušenství
Okurkový salát s mortadellou
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
-
4 špetky soli
-
50 gramů šalotky napůl
-
80 gramů nakládaných okurek scezených
-
2 polévkové lžíce hořčice
-
2 polévkové lžíce červeného vinného octa
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
1 špetka mletého černého pepře
-
300 gramů mortadelly na kostičky (cca 1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
1276 kJ /
305 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborový salát s červenou řepou
40min.
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50min.
Okurkový salát
5min.
Šopský salát
10min.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min.
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min.
Tvarůžková pomazánka
5min.
Letní veganské rolky
35min.
Základní zálivka
5min.
Pikantní pomazánka k pivu
12min.
Bramboráky se zelím a slaninou
20min.
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min.