Kompatibilní verze
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinované kuřecí maso
- 30 gramů medu
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ - 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 1 stroužek česneku
- 1 limetka, nejlépe bio, kůra (na kousky velké 1 cm) a šťáva
- 4 kuřecí čtvrtky, bez kůže (cca 800 gramů, viz tip)
Mangové chutney a kuřecí supreme
- 10 - 15 gramů koriandru, čerstvého
- 3 - 6 limetek, nejlépe bio, kůra (na kousky velké 1 cm) a šťáva
- 2 stroužky česneku
- 100 gramů cibule, napůl
- 75 gramů paprik, červených, na kousky
- 1 - 2 jalapeňo chilli papriky, bez semínek
- 500 gramů manga, zralého, pouze dužiny, na malé kousky (1-2 cm)
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 100 gramů cukru, krystalu
- 250 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1346 kJ / 321 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Žampióny plněné listovým špenátem
40 Min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1 godz. 15 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Citrónové kuře s chřestem
40 Min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 Std. 30 Min
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 Min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35 dk
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10 min
Tatarák po francouzsku
1h 10 min