Zařízení & příslušenství
Rajčatovo-fazolový salát
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
200 gramů zelených fazolových lusků napůl
-
¼ čajové lžičky mletého anýzu
-
1 čajová lžička olivového oleje
-
40 gramů citrónové šťávy
-
300 gramů cherry rajčat napůl
-
3 datle, bez pecky
-
1 čajová lžička medu1 čajová lžička javorového sirupu
-
1 čajová lžička soli
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
1 červená cibule na kolečka
-
1 konzerva fazolí kidney bean, konzervovaných (255 gramů), okapaných
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
1256 kJ /
300 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
17.1 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lehká kuchyně
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mangový stimul
10min.
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min.
Vegetariánský rýžový salát
40min.
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Fenyklový digestiv
10min.
Bavorský bramborový salát
15min.
Těstovinový salát s ořechy
15min.
Teplý kuřecí salát se sýrem
25min.
Orientální bramborový salát
2hod.
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1hod.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min.