
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 200 gramů zelených fazolových lusků napůl
- ¼ čajové lžičky mletého anýzu
- 1 čajová lžička olivového oleje
- 40 gramů citrónové šťávy
- 300 gramů cherry rajčat napůl
- 3 datle, bez pecky
-
1
čajová lžička javorového sirupu
nebo 1 čajová lžička medu - 1 čajová lžička soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře podle chuti
- 1 červená cibule na kolečka
- 1 konzerva fazolí kidney bean, konzervovaných (255 gramů), okapaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 300 kcal / 1256 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ledový salát s hovězím masem
35 Min
Bazalkovo-hořčičný dip
20 Min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 Min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 Std. 30 Min
Plněné cukety po námořnicku
1 Std. 25 Min
Bavorský bramborový salát
15 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1 Std.
Gratinované cukety a rajčata
1 Std.
Svěží džus pro zářivou pleť
10 Min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 Min
Fazole po bretaňsku
35 Min