Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 200 gramů zelených fazolových lusků, napůl
- ¼ čajové lžičky mletého anýzu
- 1 čajová lžička olivového oleje
- 40 gramů citrónové šťávy
- 300 gramů cherry rajčat, napůl
- 3 datle, bez pecky
-
1
čajová lžička javorového sirupu
nebo 1 čajová lžička medu - 1 čajová lžička soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 červená cibule, na kolečka
- 1 konzerva fazolí kidney bean, konzervovaných (255 gramů), okapaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1256 kJ / 300 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Tilápie s červeným kari
40 分钟
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 Min
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Žádné hodnocení
Žampióny plněné kysaným zelím
40 分钟
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30 min
Tabouleh s boby
50min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min
Šopský salát
10min