Rajčatovo-fazolový salát

Rajčatovo-fazolový salát

4.1 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porce

Suroviny

  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu
  • 200 gramů zelených fazolových lusků napůl
  • ¼ čajové lžičky mletého anýzu
  • 1 čajová lžička olivového oleje
  • 40 gramů citrónové šťávy
  • 300 gramů cherry rajčat napůl
  • 3 datle, bez pecky
  • 1 čajová lžička javorového sirupu
    1 čajová lžička medu
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 - 3 špetky mletého černého pepře podle chuti
  • 1 červená cibule na kolečka
  • 1 konzerva fazolí kidney bean, konzervovaných (255 gramů), okapaných

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 16 g
Kalorie 1256 kJ / 300 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 17.1 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...