
Zařízení & příslušenství
Rajčatovo-fazolový salát
Příprava 10min
Celkový 30min
2 porce
Suroviny
-
vody500 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
zelených fazolových lusků napůl200 gramů
-
mletého anýzu¼ čajové lžičky
-
olivového oleje1 čajová lžička
-
citrónové šťávy40 gramů
-
cherry rajčat napůl300 gramů
-
datle, bez pecky3
-
javorového sirupu1 čajová lžička
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře podle chuti2 - 3 špetky
-
červená cibule na kolečka1
-
fazolí kidney bean, konzervovaných (255 gramů), okapaných1 konzerva
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
300 kcal /
1256 kJ
Protein
16 g
Tuk
4 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
17.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Lehká kuchyně
11 recept
Česká republika
Česká republika