Omelete de raiz de salsa

Omelete de raiz de salsa

3.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 doses

Suroviny

  • raiz de salsa cortada em fatias (5 mm aprox.)
    200 g
    200 g pastinaca, cortada em fatias (5 mm aprox.)
  • ervilhas de quebrar cortadas em metades
    100 g
  • cebolos (spring onions) cortados em rodelas (1 cm aprox.)
    2
  • tomate-cereja cortado em metades
    100 g
  • queijo cheddar cortado em pedaços
    50 g
  • dente de alho
    1
  • ovos
    4
  • queijo quark magro
    75 g
  • farinha de trigo
    1 c. sopa de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta-de-caiena em pó
    ¼ c. chá de
  • água
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1090.1 mg
Protein 27.5 g
Kalorie 1475 kJ / 352.6 kcal
Tuk 18.2 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 21.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...