Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espargos e batata
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 5 g manteiga (volitelně)
-
700 - 750
g batatinha nova cortada em pedaços (ver dica)
nebo 700 - 750 g batata cortada em pedaços (ver dica) - 1000 - 1500 g espargos verdes ou brancos
Molho holandês
- 20 - 40 g água
- 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 175 - 350 g manteiga
- 4 - 8 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Queijadinha com laranja
Žádné hodnocení
Chutney de cebola e amora
6 godz. 50 min
Ovos Benedict
20 min
Waffles belgas com salmão fumado e espuma de feta
45 Min
Caldo de galinha rico em colagénio
12 Std. 10 Min
Salada de rabanete e cenoura com coentros -TM6
Žádné hodnocení
Rösti bearnês -TM5
40 min
Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá
2j 30 menit
Cozer 200-500 g de pastinaca
Žádné hodnocení
Molho holandês
15min
Tigela Benedict
50 menit
Focaccias
2j