Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espargos e batata
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 5 g manteiga (volitelně)
-
700 - 750
g batatinha nova cortada em pedaços (ver dica)
nebo 700 - 750 g batata cortada em pedaços (ver dica) - 1000 - 1500 g espargos verdes ou brancos
Molho holandês
- 20 - 40 g água
- 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 175 - 350 g manteiga
- 4 - 8 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frozen margarita de morango
5 Min
Xarope de baunilha
Keine Bewertungen
Mexilhões a vapor com molho de alho-francês e coco - TM5
Keine Bewertungen
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM5
35 min
Sopa de batata com ovos e cogumelos salteados
40 min
Molho béarnaise
20min
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1h 10 min
Tagliatelle com molho de pimento assado e acelgas
55 min
Cappucino gelado de kiwi e manjericão
3 Std.
Macarons de pistácio
2u. 30min
Panettone
3 Std. 30 Min
Ossobuco
5h 15 min