
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espargos e batata
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 5 g manteiga (volitelně)
-
700 - 750
g batatinha nova cortada em pedaços (ver dica)
nebo 700 - 750 g batata cortada em pedaços (ver dica) - 1000 - 1500 g espargos verdes ou brancos
Molho holandês
- 20 - 40 g água
- 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 175 - 350 g manteiga
- 4 - 8 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 698 kcal / 2919 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 58.5 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa ácida picante
4hod. 45min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1hod. 30min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1hod. 45min
Kebab de miso
50min
Polenta com pesto de rúcula
45min
Creme de tupinambo, nabo e mexilhão
55min
Ketchup de curry
Žádné hodnocení
Merengue de avelã com recheio de caramelo
3hod. 15min
Molho de pimentos vermelhos "à la Ajvar”
55min
Sopa de camarão com noodles
30min
Puré de batata e brócolos com frango gratinado
1hod. 20min
Molho holandês
10min