Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Quinoa
- 1180 g Wasser
- 20 g Olivenöl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 5 Prisen Chiliflocken
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Bananenblatt, TK, in 4 Rechtecken (ca. 20 x 30 cm)
- 200 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 40 g Oliven, grün, entsteint
- 125 g Feta, grob zerbröselt
- 4 TL Ajvar, scharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 492 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Veganes Baklava
2h 40min
Chocolate Cheesecake mit Erdnusscreme
6h
Ciabatta
8h 30min
Massaman-Kürbis-Curry mit Hühnchen und Kokossuppe
1h 5min
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Indisches Gemüsecurry
50 Min
Schweinebauch anbraten
15min
Scharfe Truten-Kebabs
1h
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1h
Dumplings
45min