Kompatibilní verze
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ponzu-Thunfisch
- 10 g helle Sojasauce
- 5 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Honig
- 180 g Thunfisch, frisch, in Würfeln (1 cm) (siehe Tipp)
Blumenkohl-Couscous
- 350 g Blumenkohlröschen
- 10 g Reisessig
- 15 g Erdnussöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Wasabi-Mayo und Fertigstellung
- 10 g Wasabipaste
- 35 g japanische Mayonnaise (z. B. von Kewpie®)
- 70 g Edamame, TK, aufgetaut, abgetropft
- 6 Stängel Koriander, frisch, abgezupft
- 10 g Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 415 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühstücks-Drink
10 min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1j
Spargel-Lachs-Cannelloni
1j 30 menit
Blumenkohl-Korma
40 min
Bunte Spargelbowl mit Jasminreis
1j
Miso-Bowl
35 Min
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10 min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 min
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2j 10 menit
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 menit
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 Min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40 min