Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
TM6 TM5

Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)

4.3 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g Weißkohl, Strunk entfernt, in Spalten
  • 150 g Möhren
  • 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
  • 10 g Koriander, abgezupft
  • 2 Knoblauchzehen
  • 175 g Mehl
  • 25 g Reismehl
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Zucker
  • 1 TL Pfeffer
  • 175 g Wasser
  • 100 g Bohnensprossen, frisch
  • 200 g Öl zum Braten
  • 20 g Sriracha-Sauce
  • 80 g Ketchup

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1433 kJ / 343 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
28 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
4 g
Vláknina
3 g
Sodík
469 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty