
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weißkohl Strunk entfernt, in Spalten
- 150 g Möhren
- 50 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 10 g Koriander abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 175 g Mehl
- 25 g Reismehl
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker (volitelně)
- 1 TL Pfeffer
- 175 g Wasser
- 100 g Bohnensprossen, frisch
- 200 g Öl zum Braten
- 20 g Sriracha-Sauce
- 80 g Ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 343 kcal / 1433 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 469 mg
Alternativní recepty
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1hod.
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1hod. 20min
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Orientalische Veggie-Patties
1hod. 35min
Vegetarische Maultaschen
1hod. 40min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1hod.
Sushi-Donuts
1hod. 45min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2hod. 30min
Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
1hod.
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1hod.
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45min