Kompatibilní verze
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de fines herbes fraîches (romarin, sauge, laurier)
- 1 gousse d'ail
- 1 ½ c. à café de sel
- ¾ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 900 - 1000 g d'aloyau de boeuf (en un seul morceau)
- 600 g d'eau
- 200 g de mozzarella, en petits cubes (± 5 mm)
- 200 g de tomates, épépinées, en petits dés (± 5 mm)
- 20 g de feuilles de basilic frais, en fines lamelles (± 2 mm)
- 4 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de ciboulette fraîche, et un peu plus pour la finition
- ¼ c. à café de poivre, fraichement moulu
- ½ c. à café de flocons de sel
- de l'eau
- 20 g de beurre
- 5 g de maïzena
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1067.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30 min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Risotto aux poivrons
35 min
Massepain
1 godz. 10 min
Limoncello
192 Std. 30 Min
Croustillant au chocolat et aux framboises
Žádné hodnocení
Bucatini à l'amatriciana
45 min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 min
Frangipane aux poires
1 godz. 30 min
Steak tartare
30 min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 godz. 20 min
Focaccia aux tomates
40 min