Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Volkoren rijst
- 200 g langkorrelige bruine rijst
- water, om te weken
Kofu en rijst
- 1800 g water
- ½ tl gemalen kurkuma
- 2 tl zout
- 225 g kikkererwtenbloem
- 1 tl olie
- 400 g aubergines, in blokjes (3 cm)
- 300 g paprika's, in reepjes (2 cm)
Aubergine roerbak
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes
- 1 verse rode chili, ontpit, in stukken
- 150 g uien, in partjes (2 cm)
- 50 g sesamolie, plus 2 el om te bakken
- 50 g sojasaus
- 60 g water
- 30 g honing
- 15 g sesamzaad
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne plakjes
- ½ bos verse korianderbladeren, grof gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1857.8 kJ / 444 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 61.1 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1275.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Soba noodle mee goreng
Žádné hodnocení
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Vegan moussaka
1h 50min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Vegetarische bruine rijst
40min
Rode bietensap
10min