
Kompatibilní verze
Hirschrücken mit Kakaokruste und Schokoladen-Orangen-Butter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rotwein, trocken
- 20 g Cognac
- 5 Wacholderbeeren
- 8 Pimentkörner
- 1 Nelke
- 2 geh. TL Thymian, getrocknet
- 3 geh. TL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 800 g Hirschrücken sehnenfrei
- 2 EL Öl
- 20 g Panko
- 180 g Butter davon 50 g in Stücken, 30 g weich,100 g kalt, in kleinen Würfeln (2 cm)
- 20 g Kakaonibs
- 1 Eigelb
- 20 g Röstzwiebeln
- 60 g Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 TL Speisestärke
- 3 EL Wasser
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 20 g Orangensaft (volitelně)
- 30 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken (5 mm)
- 200 g Wildfond
-
130
g Kirschkonfitüre
nebo 130 g Wild-Preiselbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1010 kcal / 4226 kJ
- Protein
- 76 g
- Tuk
- 58 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Sodík
- 1742 mg
Alternativní recepty
Birnenspiralen auf Schokopudding
30min
Erdbeer-Joghurt-Mousse mit Schokolade und Amarettini
3hod. 45min
Reibekuchen
35min
Gulasch
2hod.
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1hod.
Süße Pommes mit Mayo und Ketchup
40min
Pulled-Pork-Burger
4hod. 50min
Marmoriertes Schoko-Kaffee-Eis
11hod. 30min
Wildgulasch mit Schokolade
3hod. 50min
Hirschgulasch-Suppe
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf
45min
Rheinischer Sauerbraten
51hod.