Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 40 g getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert
- 15 g Honig
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL frische Dille, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 8 Schweinekoteletts, vom Schopfbraten (je min. 3 cm dick)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2383 kJ / 570 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Hendl-Cevapcici am Gemüsespieß
1 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen
1h 20min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 godz. 40 min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1 godz. 45 min
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3h
Rindsrouladen
1 godz. 30 min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.