Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 40 g getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert
- 15 g Honig
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL frische Dille, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 8 Schweinekoteletts, vom Schopfbraten (je min. 3 cm dick)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2383 kJ / 570 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Französische Zwiebelsuppe
5h 30min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45 min
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1h 30min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1h 30min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3h
Backfisch
40 min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Marinade für Spare Ribs
10min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h