Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão de hambúrguer Viking
- 100 g sementes de sésamo pretas
- 220 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 50 g leite
- 15 g açúcar
- 1 ovo
- 1 c. chá de tinta de choco
- 40 g manteiga s/ sal
- 1 pitada de sal
-
70
g flocos de aveia
nebo 70 g sementes de sésamo
Recheio e montagem
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- 100 g queijo-creme
- 30 g sumo de limão
- 2 c. sopa de cebolinho picado
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta-de-sichuan
- 3 talos de aneto, só as folhas
- 3 talos de salsa, só as folhas
- 1 talo de manjericão, só as folhas
- 1 talo de coentros, só as folhas
- 10 g rúcula
- 15 g azeite
- 4 fatias de salmão fumado cortadas ao meio
- 4 fatias de arenque fumado cortadas ao meio
- 4 fatias de muxama de atum cortadas ao meio
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1626.5 kJ / 389.1 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 23.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta de caril amarela
25min
Pierogi com carne
1h
Biryani de borrego
1 Std. 20 Min
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
3h 40min
Carpaccio de ananás com sorvete de morango - TM6
20min
Caldo de beterraba
Žádné hodnocení
Conserva de maçã para rechear tartes
45 Min
Mistura de caril em pó
5 Min
Pão etíope (Injera)
48h 25min
Trutas com molho holandês
40min
Pasta de gengibre
15 Min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1h 45min