Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), limpos (ver dica)
- 150 g cebola cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
-
150
g vinagre branco
nebo 150 g vinagre de sidra - 10 g sal
- 10 g açúcar
- 4 folhas de louro
- 12 grãos de pimenta preta
- 4 c. chá de sementes de mostarda
- 8 grãos de pimenta-da-Jamaica
- Nutriční hodnoty
- na 1 frasco de
- Kalorie
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1577.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trouxas de massa fresca com porco e vincotto
Brak ocen
Mistura de farinhas com gordura
Brak ocen
Menu pais e filhos: Ovos mollet, puré de cenoura e pãezinhos de coco a vapor
2 Std.
Repolho roxo agridoce
25 min
Chutney de cebola, cenoura e pera
1 Std. 20 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Caramelos
2 Std.
Pão de manjericão com creme de ervas e azeite de limão
1 Std. 50 Min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 Min
Creme de legumes e urtigas com espargos e granola aromática
1 Std. 15 Min
Esparregado com polenta frita
2 Std. 30 Min
Molho piripíri
30 Min